Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EGP. Als je het bestand wilt openen EGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Easy Grade Pro Gradebook Format Edline

Wat is een bestand EGP?

Bestand aangemaakt door Easy Grade Pro, een programma dat leraren in staat stelt om informatie op te slaan en bij te houden voor hun lessen en onderwerpen. Bevat klassen, studentennamen, ID's, aanwezigheid, opdrachten, test scores en cijfers.

EGP-bestanden worden gebruikt door leerkrachten om klasinformatie en studentenprogressies op te slaan, evenals verslagen over de afdrukkwaliteit.

Hoe een bestand openen EGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EGP openen

Andere problemen met een bestand EGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EGP:

  • het gekozen bestand EGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand