Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EIP. Als je het bestand wilt openen EIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enhanced Image Package Format Phase One

Wat is een bestand EIP?

Rasterbeeld gemaakt door Capture One, een professionele fotoredigeringsapplicatie die vaak wordt gebruikt in combinatie met Fase One digitale camera's. Niet alleen slaat het RAW-beeld zelf op, maar bevat ook aangepaste instellingen, .ICC-profielen en .LCC-profielen.

EIP-bestanden worden gebruikt voor het overbrengen van digitale foto's naar een andere computer, met behoud van alle opname- en bewerkingsinformatie.

Om een ​​EIP-bestand in Capture One te openen, kies File & rarr. Pak EIP uit. Om een ​​EIP-bestand te maken, kies File & rarr. Pak als EIP in het toepassingsmenu.

Hoe een bestand openen EIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EIP openen

Andere problemen met een bestand EIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EIP:

  • het gekozen bestand EIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand