Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EL. Als je het bestand wilt openen EL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Emacs Lisp Programming Language Source Code The GNU Project

Wat is een bestand EL?

Lisp bestand genoteerd door Emacs, een basis multiplatform tekst editor. Bevat Lisp code die Emacs configuraton instellingen kan definiëren of kan extra functies toevoegen aan het programma.

EL-bestanden die extra programma-functies bieden, worden vaak opgeslagen als samengestelde .ELC-bestanden, waardoor ze sneller kunnen worden geladen.

Hoe een bestand openen EL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EL openen

Andere problemen met een bestand EL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EL:

  • het gekozen bestand EL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand