Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ELC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ELC. Als je het bestand wilt openen ELC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ELC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Emacs Compiled Lisp Format The GNU Project

Wat is een bestand ELC?

Gecompileerd Lisp bestand gemaakt door Emacs, een aanpasbare tekst editor. Gegenereerd vanuit een standaard Lisp (.EL) bestand met behulp van de Emacs byte-code compiler. Kan Emacs configuratie instellingen bevatten of kan extra programma functionaliteit bieden.

Om een ​​EL-bestand op te stellen, typt u het volgende commando in Emacs:

byte-compile-bestand "filename.El"

Zorg ervoor dat u "filename.El" vervangt met het werkelijke bestandsnaam Lisp-bestand dat u wilt compileren. De compiler zal een gecompileerde versie van het bestand genereren met dezelfde bestandsnaam en een extensie ".Elc".

Gecompileerde bestanden kunnen worden geladen en sneller rennen dan gewone tekst Lisp-bestanden. Daarom worden de meeste Emacs-extensies opgeslagen als samengestelde ELC-bestanden.

Hoe een bestand openen ELC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ELC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ELC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ELC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ELC openen

Andere problemen met een bestand ELC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ELC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ELC:

  • het gekozen bestand ELC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ELC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ELC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand