Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ELM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ELM. Als je het bestand wilt openen ELM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ELM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Office Theme Format Microsoft

Wat is een bestand ELM?

Instellingenbestand dat wordt gebruikt door Microsoft Office-programma's, evenals Microsoft FrontPage, die is beëindigd. Bevat een ongecomprimeerde lijst met samengevoegde bestanden die het thema vormen. Kan referentiebestanden zoals .GIF of .JPG-bestanden refereren. Wordt gebruikt om de applicatie gebruikersinterface aan te passen.

Office 2010 bevat ELM-bestanden in de map Program FilesCommon FilesMicrosoft sharedTHEMES14. Elke thema-map die een ELM-bestand bevat bevat ook een .INF-bestand genaamd THEME.INF (waar "THEME" de themanaam is) en voorbeelden van bestanden die PREVIEW.GIF en THMBNAIL.PNG genoemd worden.

Office 2007 bevat ELM-bestanden in submappen van de THEMES12-map.

Hoe een bestand openen ELM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ELM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ELM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ELM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ELM openen

Andere problemen met een bestand ELM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ELM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ELM:

  • het gekozen bestand ELM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ELM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ELM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand