Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EM. Als je het bestand wilt openen EM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Encore Menu Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand EM?

DVD-menu sjabloon gemaakt door Encore, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van dvd's en Blu-ray discs. Hiermee slaat u de achtergrondafbeelding, audio- en videoclips en duur- en lusconfiguratie op voor een dvd-menu. Kan worden hergebruikt over meerdere schijfprojecten (.NCORX-bestanden).

Nadat een EM-bestand op een disc is verbrand, verschijnt het menu Encore als het discmenu wanneer u een standaard DVD-speler uitvoert.

EM-bestanden bevatten een Photoshop .PSD-bestand dat de afbeeldingen levert voor de achtergrondafbeelding. Daarom kunt u aangepaste menuafbeeldingen maken met Photoshop en vervolgens het PSD-bestand importeren in Encore.

Hoe een bestand openen EM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EM openen

Andere problemen met een bestand EM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EM:

  • het gekozen bestand EM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand