Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMAIL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMAIL. Als je het bestand wilt openen EMAIL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMAIL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Outlook Express Email Message Format N/A

Wat is een bestand EMAIL?

Een EMAIL-bestand is een e-mailbericht dat is gemaakt met Microsoft Outlook Express, een e-mail- en nieuwsclient die is gebundeld met Internet Explorer 4.0 tot 6.0. Het bevat een bericht, maar kan ook een e-mailbijlage opslaan, dat is een bestand dat met het bericht is verzonden.

U komt waarschijnlijk niet over een EMAIL-bestand, aangezien het programma (Microsoft Outlook Express) dat het bestand gebruikt, is beëindigd. EMAIL-bestanden zijn ook een obscure alternatief voor het veel meer voorkomende .EML-bestand. Echter, als u het EML-bestand vindt en deze moet openen, kunt u Microsoft Outlook Express gebruiken. Als u geen exemplaar van Outlook Express kunt vinden, kunt u een tekstverwerker gebruiken om de delen van het EML-bestand te bekijken die in de tekst zijn opgeslagen.

Hoe een bestand openen EMAIL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMAIL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMAIL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMAIL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMAIL openen

Andere problemen met een bestand EMAIL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMAIL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMAIL:

  • het gekozen bestand EMAIL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMAIL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMAIL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand