Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMC. Als je het bestand wilt openen EMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Striata Reader Encrypted Document Format Striata

Wat is een bestand EMC?

Bestand gebruikt door Striata Reader, een programma waarmee gebruikers documenten kunnen bekijken die gecodeerd zijn door Striata software. Bevat een gecodeerd document, zoals een factuur-, brief-, factuur- of verzamelbericht. Gewoonlijk gebruikt door banken en creditcardmaatschappijen voor het verzenden van high volume, systeemgegenereerde verklaringen aan klanten. Ook gebruikt door bedrijven voor eBilling.

Bij het maken van EMC-bestanden bevat Striata-software een drietal DES-encryptie-algoritme om de integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie te waarborgen. EMC-bestanden worden vaak gedecodeerd met behulp van een gedeeld geheim, zoals een antwoord op een vraag of een wachtwoord.

EMC-bestanden worden doorgaans in bulk via e-mail naar klanten verzonden. Dit is handig voor bedrijven die willen batch proces en elektronische verklaringen samen te leveren. Wanneer u een EMC-bestandbijlage ontvangt in een e-mail, kunt u deze openen met de toepassing Striata Reader.

Hoe een bestand openen EMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMC openen

Andere problemen met een bestand EMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMC:

  • het gekozen bestand EMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand