Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMERALD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMERALD. Als je het bestand wilt openen EMERALD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMERALD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Emerald Theme Format Compiz Fusion

Wat is een bestand EMERALD?

Thema ontworpen voor de Compiz Window Manager die kan worden toegepast met behulp van de Emerald Window Decorator. Opgeslagen in een pakketformaat met meerdere knopafbeeldingen, een screenshot en een bestand "theme.Ini". Kan worden geïnstalleerd en bewerkt met behulp van de Emerald Theme Manager.

De Emerald Window Decorator is opgenomen in Compiz Fusion, een samengestelde raammanager voor Unix-systemen. Om de Emerald Window Decorator te kunnen functioneren, moet de plugin "Decoration" worden geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen EMERALD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMERALD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMERALD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMERALD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMERALD openen

Andere problemen met een bestand EMERALD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMERALD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMERALD:

  • het gekozen bestand EMERALD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMERALD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMERALD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand