Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMF. Als je het bestand wilt openen EMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enhanced Windows Metafile Picture Microsoft

Wat is een bestand EMF?

Windows vector grafisch formaat herkend door veel beeldbewerkings applicaties. In principe een 32-bits versie van het originele Windows Metafile Format (.WMF), dat alleen 16-bits data ondersteunt. Bewaarde beeldgegevens in een RGB-formaat en ondersteunt geen CMYK-gegevens.

EMF kan ook worden gebruikt als grafische taal voor printerdrivers.

Hoe een bestand openen EMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMF openen

Andere problemen met een bestand EMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMF:

  • het gekozen bestand EMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EMF
EMF naar EMZEMF naar PNG