Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EML. Als je het bestand wilt openen EML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Email Message Format Microsoft

Wat is een bestand EML?

Een EML-bestand is een e-mailbericht opgeslagen door Microsoft Outlook of andere e-mailprogramma's. Het kan ook een e-mailbijlage bevatten, dat is een bestand dat met het bericht is verzonden.

Als EML-bestanden niet worden geopend in Outlook Express, probeer dan het volgende: Open deze computer. Selecteer Mapopties in het menu Extra. Klik op het tabblad Bestandstypes. Selecteer onder EML Outlook Express Mail Message onder Geregistreerde bestandstypen en klik vervolgens op Geavanceerd. Klik op Openen en klik vervolgens op Bewerken. Typ de volgende regel in het vak 'Applicatie gebruikt om actie uit te voeren': 'C: Program FilesOutlook ExpressMSIMN.EXE' / eml:% 1 Klik tweemaal op OK en sluit het venster. EML-bestanden kunnen ook worden geopend in Internet Explorer, omdat ze hetzelfde zijn als .MHT-bestanden. Het wijzigen van de bestandsextensie van ".Eml" naar ".Mht" moet ervoor zorgen dat het bestand rechtstreeks in Internet Explorer wordt geopend. EML-bestanden kunnen ook worden geopend in Internet Explorer met de Microsoft Exchange Server Outlook WebAccess-client.

Hoe een bestand openen EML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EML openen

Andere problemen met een bestand EML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EML:

  • het gekozen bestand EML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand