Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMLX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMLX. Als je het bestand wilt openen EMLX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMLX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mail Email Message Apple

Wat is een bestand EMLX?

Individueel e-mailbericht opgeslagen door Apple's Mac OS X Mail-programma. Opgeslagen als een gewoon tekstbestand dat ook in een teksteditor kan worden bekeken.

EMLX-bestanden worden meestal gevonden in de map '~ gebruiker / bibliotheek / post / postvakken / [mailbox] / berichten /' of de '~ gebruiker / bibliotheek / mail / [account] /INBOX.Mbox/Messages/ "map.

Hoe een bestand openen EMLX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMLX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMLX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMLX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMLX openen

Andere problemen met een bestand EMLX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMLX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMLX:

  • het gekozen bestand EMLX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMLX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMLX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand