Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMP. Als je het bestand wilt openen EMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EMusic File Format eMusic.com

Wat is een bestand EMP?

Muziekbestand dat wordt gebruikt door eMusic Download Manager, een programma dat gebruikers toestaat om .MP3-bestanden te downloaden en te spelen in gewone muziekspelerprogramma's, zoals Apple iTunes en Windows Media Player. Bevat informatie over muziek artiest, album en album art. Gebruikt om een ​​bepaalde set MP3-bestanden te downloaden.

eMusic-bestanden gebruiken ook de .EMX-extensie, afhankelijk van de versie van eMusic Download Manager. Sommige versies van eMusic Download Manager zijn niet compatibel met EMP-bestanden. EMusic / J is compatibel met zowel EMP als EMX bestanden.

EMP-bestanden bevatten geen echte audiodata. Ze bevatten alleen de informatie die nodig is om een ​​audiobestand of een set audiobestanden te downloaden.

Hoe een bestand openen EMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMP openen

Andere problemen met een bestand EMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMP:

  • het gekozen bestand EMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand