Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMRG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMRG. Als je het bestand wilt openen EMRG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMRG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Merge 1.x Data Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand EMRG?

Bestand aangemaakt door E-Merge, een hulpmiddel bij E-Prime psychologische studie software. Sla gegevens op die samengebracht zijn uit mulitple .EDAT-gegevensbestanden. Maakt het mogelijk dat deelnemersdata-sets in een deelbestand worden samengevoegd.

U kunt EMRG2-bestanden openen met E-DataAid, een data manipulatie tool dat deel uitmaakt van de E-Prime applicatie suite. Met dit programma kunt u gegevens filteren en analyseren, evenals de dataset exporteren naar meerdere bestandsindelingen van derden voor statistische analyse.

Versie 2 van E-Merge (in de E-Prime 2-suite) maakt gecombineerde gegevensbestanden met de .EMRG2-extensie.

Hoe een bestand openen EMRG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMRG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMRG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMRG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMRG openen

Andere problemen met een bestand EMRG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMRG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMRG:

  • het gekozen bestand EMRG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMRG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMRG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand