• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMRG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMRG2. Als je het bestand wilt openen EMRG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMRG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Merge 2.0 Data Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand EMRG2?

Bestand gemaakt door E-Merge, een hulpmiddel dat deel uitmaakt van E-Prime psychologische studie software. Slaat gegevens samengevoegd uit twee of meer .EDAT- of .EDAT2-gegevensbestanden. Gebruikt voor het combineren van studie-deelnemersdatasets in een enkel bestand.

EMRG2 bestanden kunnen worden geopend door E-DataAid, een ander programma in de E-Prime applicatie suite. Dit programma kan de data filteren, analyseren en exporteren voor statistische analyse in toepassingen van derden.

E-Merge versie 1 slaat samengevoegde datasets op met de .EMRG-extensie. EMRG-bestanden kunnen nog steeds geopend worden door E-DataAid versie 2.

Hoe een bestand openen EMRG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMRG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMRG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMRG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMRG2 openen

Andere problemen met een bestand EMRG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMRG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMRG2:

  • het gekozen bestand EMRG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMRG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMRG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand