Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMY. Als je het bestand wilt openen EMY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EMelody Ericsson Mobile Ring Tone Sony Ericsson

Wat is een bestand EMY?

Eenvoudig tekstgebaseerd ringtone bestand dat door sommige mobiele telefoons van Ericsson wordt gebruikt. Mag een reeks tonen bevatten om te spelen, evenals instructies voor het trillen van de telefoon en het display van de telefoon knipperen. Kan worden geopend en bewerkt met elke tekstverwerker.

eMelody-beltonen zijn handig voor gebruikers van mobiele telefoons, omdat ze gebruik maken van eenvoudige tekstopmaak. Daarom kan een eenvoudige tekst of e-mail worden gebruikt om ringtones over te zetten tussen telefoons.

Het iMelody-formaat (.IMY) is gemaakt om enkele beperkingen in het eMelody-formaat aan te pakken.

Hoe een bestand openen EMY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMY openen

Andere problemen met een bestand EMY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMY:

  • het gekozen bestand EMY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand