Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EMZ. Als je het bestand wilt openen EMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Compressed Enhanced Metafile Microsoft

Wat is een bestand EMZ?

Een EMZ-bestand is een gecomprimeerd beeld dat wordt gebruikt door Microsoft-programma's, zoals Visio en de Office-suite. Het bevat een verbeterde metafile (.EMF-bestand) dat is gecomprimeerd met het .GZIP compressiealgoritme.

EMZ-bestanden kunnen worden gedecomprimeerd met een GZIP decompressieprogramma zoals GNU zip (gzip.Exe) of WinGZip. Na decompressie kunnen ze worden geopend als standaard EMF-bestanden.

Hoe een bestand openen EMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EMZ openen

Andere problemen met een bestand EMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EMZ:

  • het gekozen bestand EMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EMZ
EMZ naar JPGEMZ naar BMPEMZ naar EMFEMZ naar JP2EMZ naar PCXEMZ naar PDFEMZ naar PNGEMZ naar PSDEMZ naar SVGEMZ naar SVGZ