Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENEX. Als je het bestand wilt openen ENEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Evernote Exported XML Format Evernote

Wat is een bestand ENEX?

Bestand uitgevoerd door Evernote, een programma dat wordt gebruikt voor het vastleggen van persoonlijke notities. Opgeslagen in het XML-formaat Evernote Export (ENEX) en bevat geschreven notities en binaire bijlagen die zijn gecodeerd als tekstblokken in de XML-opmaak.

Evernote stelt gebruikers in staat hun notities te synchroniseren met de Evernote online service, zodat notities van het web, mobiele apparaten en de lokale computer kunnen worden geopend. Daarom worden ENEX-bestanden meestal gebruikt voor lokale back-ups en voor het handmatig overbrengen van notities.

ENEX-bestanden kunnen worden geëxporteerd door File & rarr te kiezen. Notities exporteren naar Archief .... Ze kunnen worden geïmporteerd door File & rarr te kiezen. Import notities van Archief ....

Hoe een bestand openen ENEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENEX openen

Andere problemen met een bestand ENEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENEX:

  • het gekozen bestand ENEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand