Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENF. Als je het bestand wilt openen ENF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Filter Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENF?

Gegevens importeren filter gebruikt door EndNote, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van citaten. Bewaart regels die kaartvelden van een externe citatiedatabase in het EndNote-formaat opslaan. Wordt gebruikt voor het importeren van bibliografische referenties.

ENF-bestanden worden vaak door bibliotheken en referentiecentra online geleverd, zodat EndNote-gebruikers citaten kunnen importeren. Op de EndNote website vindt u een grote lijst met filters. Aangepaste filters kunnen ook door de gebruiker worden gemaakt.

Hoe een bestand openen ENF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENF openen

Andere problemen met een bestand ENF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENF:

  • het gekozen bestand ENF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand