Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENL. Als je het bestand wilt openen ENL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Endnote Library Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENL?

Gegevensbestand gebruikt door EndNote, een applicatie die wordt gebruikt voor het beheren van bibliografieën. Bevat een verzameling citaten die elk van de auteurs, jaar, titel, tijdschrift en andere referentiegegevens bewaren. Kan ook links bevatten naar werkelijke publicaties, zoals .PDF-bestanden, om te bekijken in de software. Wordt gebruikt als de EndNote native save en load formaat.

EndNote-bibliotheken worden vaak gebruikt door onderzoekers en schrijvers tijdens het auteursrechtelijk proces van het artikel. De citaten in ENL-bestanden kunnen worden uitgegeven naar bibliografische publicatie-indeling in de software.

ENL-bestanden worden opgeslagen met een map die de naam extensie ".Data" heeft. Deze map is opgeslagen in dezelfde map als het ENL-bestand en bevat de database van informatie voor de bibliotheek.

Hoe een bestand openen ENL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENL openen

Andere problemen met een bestand ENL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENL:

  • het gekozen bestand ENL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand