Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENLX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENLX. Als je het bestand wilt openen ENLX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENLX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Archived Library Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENLX?

Bestand gemaakt door bevat alle gegevens uit een EndNote-bibliotheek (.ENL-bestand), maar slaat het op in een gecomprimeerd formaat. Kan gebruikt worden als archiefformaat, maar vaker gebruikt voor het overbrengen van bibliotheken tussen gebruikers via e-mail.

ENLX-bestanden kunnen bestandslijsten bevatten (eG, .PDF-bestanden) voor citaties naast de citaatinformatie.

Om een ​​ENLX bestand te maken, kies File & rarr. Gecomprimeerde Bibliotheek (.Enlx) ... Uit het EndNote applicatie menu. Om een ​​ENLX-bestand te importeren, kies File & rarr. Open & rarr. Open bibliotheek ....

Hoe een bestand openen ENLX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENLX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENLX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENLX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENLX openen

Andere problemen met een bestand ENLX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENLX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENLX:

  • het gekozen bestand ENLX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENLX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENLX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand