Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENML. Als je het bestand wilt openen ENML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Evernote For Google Android Note Format Evernote

Wat is een bestand ENML?

Bestand gemaakt door de Android-versie van Evernote, een app die wordt gebruikt voor het schrijven en onthouden van persoonlijke notities. Op de SD-kaart opgeslagen en opgeslagen een notitie die door de gebruiker is gemaakt. Opgeslagen in het formaat Evernote Markup Language (ENML), dat vergelijkbaar is met XHTML.

Terwijl de ENML-taal wordt gebruikt om de inhoud van de notities in Evernote te schrijven, wordt de ENML-extensie niet vaak gebruikt. In plaats daarvan worden notities vaak opgeslagen als notitiearchieven met de .ENEX-extensie. De desktopversies van Evernote gebruiken standaard deze extensie.

Hoe een bestand openen ENML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENML openen

Andere problemen met een bestand ENML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENML:

  • het gekozen bestand ENML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand