Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENP. Als je het bestand wilt openen ENP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Preferences Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENP?

Applicatievoorkeurenbestand gebruikt door oudere versies van EndNote citation management software. Bewaart de instellingen die zijn opgegeven in de Edit & rarr. Voorkeuren ... Menu. Kan gebruikt worden voor het overdragen van voorkeuren tussen verschillende EndNote-installaties.

ENP-bestanden worden niet meer gebruikt door recente softwareversies, aangezien de voorkeuren nu in het Windows-register worden opgeslagen.

Hoe een bestand openen ENP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENP openen

Andere problemen met een bestand ENP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENP:

  • het gekozen bestand ENP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand