Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENQ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENQ. Als je het bestand wilt openen ENQ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENQ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Saved Search Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENQ?

Bestand aangemaakt door EndNote, een programma dat gebruikt wordt om citaatinformatie te beheren. Opslaan van opties voor het uitvoeren van een citationzoeker. Mag de naam van de auteurnaam, tijdschema-overeenkomsten, datumbereik of andere filterparameters bevatten. Helpt op te slaan ingewikkelde zoekcriteria. Kan overgebracht worden tussen EndNote-gebruikers voor het delen van zoekopties.

U kunt een ENQ-bestand maken door zoekcriteria in te voeren (klik op de knop Online zoeken ... in de balk van de toepassingbibliotheek om de zoekopdracht in te schakelen), klik op de knop Opties en selecteer 'Zoeken opslaan'. U kunt zoekopties laden door te dubbelklikken op een ENQ-bestand of door 'Load Search' te kiezen in plaats van 'Zoeken opslaan'.

Hoe een bestand openen ENQ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENQ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENQ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENQ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENQ openen

Andere problemen met een bestand ENQ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENQ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENQ:

  • het gekozen bestand ENQ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENQ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENQ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand