Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENS. Als je het bestand wilt openen ENS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Style Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENS?

Output formatteringsbestand gebruikt door EndNote, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van citaten. Biedt een bibliografische stijl op die gebruikt kan worden om citaten op te stellen volgens verschillende normen. Kan inkrement, leestekens, tekstuele syntax, alfabetisering en andere regels bevatten.

EndNote-stijlen worden gebruikt om EndNote-bibliotheken (.ENL-bestanden) te genereren in syntactisch correcte bibliografieën die voldoen aan een gepubliceerde standaard.

ENS-bestanden worden vaak online aangeboden door organisaties die bibliografische formatteringsnormen handhaven. Aangepaste stijlen kunnen ook worden aangemaakt door EndNote-gebruikers.

Hoe een bestand openen ENS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENS openen

Andere problemen met een bestand ENS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENS:

  • het gekozen bestand ENS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand