Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENTITLEMENTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENTITLEMENTS. Als je het bestand wilt openen ENTITLEMENTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENTITLEMENTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Sandbox Format Apple

Wat is een bestand ENTITLEMENTS?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door Mac OS X-applicaties die App Sandboxing implementeren, die voor alle Mac App Store-apps vanaf 1 juni 2012 nodig was. Opgeslagen in het .PLIST-indeling en rechten bevatten of privileges die voor de app zijn ingeschakeld wanneer het wordt uitgevoerd.

Voorbeeldrechten omvatten bestanden lezen en schrijven toegang, evenals toegang tot netwerk middelen, printers, muziek en foto mappen, en locatie diensten.

Wanneer App Sandboxing is ingeschakeld in Xcode, maakt het programma een bestand genaamd MyProject.Entitlements (waar MyProject de projectnaam is) in de hoofdmap van het project.

Hoe een bestand openen ENTITLEMENTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENTITLEMENTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENTITLEMENTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENTITLEMENTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENTITLEMENTS openen

Andere problemen met een bestand ENTITLEMENTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENTITLEMENTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENTITLEMENTS:

  • het gekozen bestand ENTITLEMENTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENTITLEMENTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENTITLEMENTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand