Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENW. Als je het bestand wilt openen ENW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Citation Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENW?

Database importeren bestand gebruikt door EndNote citations management software. Bevat citaatgegevens en schema-informatie, inclusief auteur, bedrijf, titel, publicatie en trefwoordgegevens. Gebruikt voor het importeren van overgebrachte bibliografieën.

Meer recente versies van EndNote export EndNote-bibliotheken (.ENL-bestanden) in de .TXT-, .RTF-, .HTM- en .XML-formaten in plaats van het ENW-formaat. EndNote kan echter nog ENW-bestanden importeren. U kunt ook bibliotheken delen met behulp van gearchiveerde EndNote-bibliotheken (.ENLX-bestanden).

Hoe een bestand openen ENW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENW openen

Andere problemen met een bestand ENW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENW:

  • het gekozen bestand ENW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ENW
ENW naar RISENW naar PDF