Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ENZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ENZ. Als je het bestand wilt openen ENZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ENZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EndNote Connection Format Thomson Reuters

Wat is een bestand ENZ?

Bestand gebruikt door EndNote, een applicatie die gebruikt wordt voor het beheren van citaten en het maken van bibliografieën. Beveiligingsinformatie voor een online citatiedatabase opslaat. Gebruikt voor het aansluiten en downloaden van referenties in EndNote-bibliotheken (.ENL-bestanden).

Als u de lijst met verbindingsbestanden wilt zien in EndNote, selecteert u Bewerken & rarr. Verbinding Bestanden & rarr. Open Connection Manager ... In het toepassingsmenu.

Veel ENZ-bestanden worden geleverd met de EndNote-softwareinstallatie. Ze bevinden zich in de installatie directory van EndNote Connections.

Hoe een bestand openen ENZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ENZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ENZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ENZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ENZ openen

Andere problemen met een bestand ENZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ENZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ENZ:

  • het gekozen bestand ENZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ENZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ENZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand