Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EP. Als je het bestand wilt openen EP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pencil Project Document Format Evolus

Wat is een bestand EP?

Document gemaakt door Pencil, een open source GUI prototyping tool. Sla een pagina op met verschillende ontwerpelementen voor een gerichte gebruikersinterface. Gebruikt voor het maken van software mockups voor mobiel (iOS, Android, enz.), Web, en desktop platforms.

Potlooddocumenten kunnen algemene vormen bevatten, basiswebelementen, desktop widgets, flowchartobjecten en diverse andere ontwerpelementen.

Potlood kan documenten exporteren naar .PNG-, .PDF-, .SVG-, .ODT- en webformaten. Dit is handig bij het verzenden van ontwerpdocumenten aan klanten en ontwikkelaars, evenals het ontwerp in presentaties en andere documentatie.

Hoe een bestand openen EP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EP openen

Andere problemen met een bestand EP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EP:

  • het gekozen bestand EP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand