Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EPC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EPC. Als je het bestand wilt openen EPC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EPC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Doctor Who Game Data Format BBC

Wat is een bestand EPC?

Bestand gebruikt door Doctor Who: The Adventure Games, een computerspel dat volgt op de Doctor Who BBC TV-serie, die uitzendt in het Verenigd Koninkrijk (UK). Bevat 3D-modelgegevens, zoals 3D scènes, kaarten en kamers. Wordt gebruikt voor het maken van 3D visuele gegevens in het spel.

Hoe een bestand openen EPC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EPC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EPC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EPC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EPC openen

Andere problemen met een bestand EPC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EPC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EPC:

  • het gekozen bestand EPC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EPC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EPC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand