Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EPR. Als je het bestand wilt openen EPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Photoshop AME Preset Format Adobe Systems

Wat is een bestand EPR?

Instellingen bestand gemaakt door Photoshop, een professionele grafische bewerkings applicatie. Hiermee worden instellingen voor Adobe Media Encoder (AME) opgeslagen voor het coderen en exporteren van video's vanuit Photoshop. Kan opnieuw worden gebruikt om video te exporteren met consistente instellingen.

De exporteur Photoshop AME kan worden gebruikt voor het uitvoeren van video in .DPX, .MP4 (H.264) en .MOV formaten.

Hoe een bestand openen EPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EPR openen

Andere problemen met een bestand EPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EPR:

  • het gekozen bestand EPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand