Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EPS. Als je het bestand wilt openen EPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Encapsulated PostScript Format Adobe Systems

Wat is een bestand EPS?

Een EPS-bestand is een grafisch bestand dat is opgeslagen in het geïmpliceerde PostScript-bestand (EPS). Het kan 2D vectorafbeeldingen, bitmapafbeeldingen en tekst bevatten. EPS-bestanden bevatten ook een ingebed preview beeld in bitmap formaat.

EPS-bestanden worden meestal gebruikt om kunstwerken op te slaan, zoals logo's en tekeningen, en als standaardmiddel voor het overbrengen van beeldgegevens tussen verschillende besturingssystemen. De bestanden worden ondersteund door verschillende tekenprogramma's en vector grafische bewerkingsapplicaties. U kunt EPS-bestanden converteren naar .PDF-, .JPG-, .PNG- en .TIFF-bestanden in programma's zoals Illustrator, Photoshop en CorelDRAW.

EPS-bestanden kunnen ook worden opgeslagen als .EPSF-bestanden.

Hoe een bestand openen EPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EPS openen

Andere problemen met een bestand EPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EPS:

  • het gekozen bestand EPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EPS
EPS naar JPGEPS naar BMPEPS naar EMZEPS naar EPFEPS naar INDDEPS naar JP2EPS naar JPEGEPS naar PCXEPS naar PDF