Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EPUB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EPUB. Als je het bestand wilt openen EPUB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EPUB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Publication Structure EBook Format IDPF

Wat is een bestand EPUB?

Een EPUB-bestand is een digitaal ebook dat is opgeslagen in het EPUB-formaat, een open XML-formaat voor digitale boeken en publicaties. Het biedt een standaard digitaal publicatie formaat voor uitgevers en consumenten. EPUB-bestanden kunnen bekeken worden met ondersteunende softwareprogramma's en hardwareapparatuur, zoals de Sony Reader en Barnes & Noble Nook.

Het EPUB-formaat is gebaseerd op drie open standaarden, die allemaal door het International Digital Publishing Forum (IDPF) worden onderhouden.

De Open Publication Structure (OPS), die de inhoudsopmaak definieert Het Open Packaging Format (OPF), dat de ebookstructuur omschrijft Het Open Container Format (OCF), dat alle ebook bestanden samen in een gecomprimeerd formaat verpakt

Veel commerciële e-boeken omvatten DRM-beveiliging (Digital Rights Management). Deze bestanden kunnen alleen worden geopend op apparaten die bevoegd zijn om het ebook te bekijken.

Hoe een bestand openen EPUB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EPUB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EPUB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EPUB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EPUB openen

Andere problemen met een bestand EPUB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EPUB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EPUB:

  • het gekozen bestand EPUB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EPUB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EPUB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EPUB
EPUB naar PDFEPUB naar AZWEPUB naar AZW1EPUB naar DOCEPUB naar DOCXEPUB naar FB2EPUB naar HTMLEPUB naar HTMLZEPUB naar INDEPUB naar INDDEPUB naar KF8EPUB naar LITEPUB naar LRFEPUB naar MOBIEPUB naar PAGESEPUB naar PMLZEPUB naar QXBEPUB naar QXDEPUB naar RBEPUB naar RTFEPUB naar TXT