Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EPW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EPW. Als je het bestand wilt openen EPW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EPW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EnergyPlus Weather Data Format U.S. Department of Energy

Wat is een bestand EPW?

Weergegevensbestand opgeslagen in het standaard EnergyPlus-formaat. Gebruikt door EnergyPlus energie simulatie software, ontwikkeld door het Amerikaanse ministerie van Energie (DoE). Bevat weergegevens die worden gebruikt voor het uitvoeren van energieverbruiksimulaties.

Weergegevens zijn beschikbaar in het EnergyPlus (EPW) formaat voor meer dan 2100 locaties in meer dan 100 landen.

Hoe een bestand openen EPW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EPW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EPW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EPW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EPW openen

Andere problemen met een bestand EPW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EPW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EPW:

  • het gekozen bestand EPW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EPW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EPW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand