Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ERB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ERB. Als je het bestand wilt openen ERB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ERB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Evil Genius Resource Format N/A

Wat is een bestand ERB?

Script geschreven in ERB, een templerende taal voor Ruby. Mag alle typen gewone tekst of broncode bevatten, maar bevat ook Ruby ERB-code die extra tekst in het resulterende bestand oplevert bij gebruik met de ERB-sjabloonmotor.

ERB wordt vaak gebruikt voor het templeren van webbestanden, zoals .RB, .RHTML, .HTML en .JS-bestanden.

Hoe een bestand openen ERB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ERB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ERB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ERB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ERB openen

Andere problemen met een bestand ERB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ERB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ERB:

  • het gekozen bestand ERB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ERB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ERB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand