Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ERL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ERL. Als je het bestand wilt openen ERL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ERL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NProtect GameGuard Log Format Ericsson

Wat is een bestand ERL?

Broncode bestand geschreven in Erlang, een programmeertaal die wordt gebruikt voor het bouwen van schaalbare real-time systemen voor bankieren, e-commerce, instant messaging en computer telefonie. Kan worden samengesteld en worden uitgevoerd vanuit de Erlang-schaal.

De Erlang-taal is handig om gedistribueerde, fouttolerante en gelijktijdige toepassingen te schrijven. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Ericsson voor gebruik in zijn bedrijfskommunikatie systemen.

Hoe een bestand openen ERL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ERL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ERL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ERL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ERL openen

Andere problemen met een bestand ERL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ERL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ERL:

  • het gekozen bestand ERL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ERL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ERL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand