Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ERR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ERR. Als je het bestand wilt openen ERR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ERR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Error Log Format N/A

Wat is een bestand ERR?

Tekstbestand met foutberichten gegenereerd door een programma. Kan worden geschreven als een programma loads, uitvoert of sluit. Vaak gebruikt door softwareontwikkelaars bij het testen of profileren van programma's.

Aangezien programma's vaak worden afgedrukt naar standaard "out" en standaard "err" streams bij het uitvoeren van een run, kan een ontwikkelaar ervoor kiezen om deze uitvoer naar een log.Out bestand te converteren voor normale output en log.Err voor foutuitvoer. Beide bestanden kunnen bijgevoegd worden in plaats van overschreden tussen programma's, zodat de geschiedenis wordt behouden over opeenvolgende runs.

Hoe een bestand openen ERR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ERR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ERR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ERR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ERR openen

Andere problemen met een bestand ERR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ERR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ERR:

  • het gekozen bestand ERR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ERR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ERR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand