Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ERS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ERS. Als je het bestand wilt openen ERS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ERS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ER Mapper Data Format ERDAS

Wat is een bestand ERS?

GIS-bestand gemaakt door ER Mapper, een beeldverwerkingsapplicatie die wordt gebruikt voor het analyseren van geospatiale beelden. Bevat gewone ASCII-tekst die de rastergegevens beschrijft in een apart bestand met hetzelfde voornaam voor een bestandsnaam maar geen extensie (eG, DataSet.Ers en DataSet). Gebruikt voor het opslaan van ruwe en verwerkte datasets.

Hoe een bestand openen ERS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ERS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ERS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ERS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ERS openen

Andere problemen met een bestand ERS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ERS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ERS:

  • het gekozen bestand ERS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ERS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ERS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand