Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ERSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ERSX. Als je het bestand wilt openen ERSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ERSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Eraser Task List Format Eraser

Wat is een bestand ERSX?

Gegevensbestand gemaakt door Eraser, een Windows-programma dat wordt gebruikt voor het veilig verwijderen van bestanden en mappen van uw harde schijf. Hiermee slaat u een lijst op van het wissen van taken, evenals de schema informatie voor wanneer u elke taak wilt uitvoeren.

Wanneer Eraser een bestand verwijdert, overschrijft het ook de inhoud van het bestand op de harde schijf met patroongegevens die het oorspronkelijke bestand onherstelbaar maken. Deze techniek is handig bij het verwijderen van persoonlijke gevoelige gegevens, zoals wachtwoorden, dagboekdocumenten en financiële records.

Eraser slaat automatisch de taaklijst op in de [user] AppDataLocalEraser directory wanneer u taken maakt. Het bestand gebruikt een binair formaat en is niet menselijk leesbaar.

Taak Lijst.Ersx - Het binaire taaklijst bestand gemaakt door Eraser.

Hoe een bestand openen ERSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ERSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ERSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ERSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ERSX openen

Andere problemen met een bestand ERSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ERSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ERSX:

  • het gekozen bestand ERSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ERSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ERSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand