Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ES. Als je het bestand wilt openen ES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ECHOSPEECH Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand ES?

Project-bestand dat is gemaakt door E-Studio, een psychologisch experiment-ontwerpinstrument dat bij de E-Prime-programma-suite wordt opgenomen. Sla de stappen van een gedragsonderzoek op. Inclusief opzet stappen, evenals geïnjecteerde stimuli (eG, video of geluiden) en data logging procedures.

Wanneer een ontwerp is voltooid, kunt u het compileren door Run & rarr te kiezen. Genereer vanuit het toepassingsmenu. Om het experiment uit te voeren, kies Run & rarr. Rennen.

Versie 2 van E-Studio bespaart experimenten met behulp van .ES2-bestanden.

Hoe een bestand openen ES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ES openen

Andere problemen met een bestand ES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ES:

  • het gekozen bestand ES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand