Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ES2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ES2. Als je het bestand wilt openen ES2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ES2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Prime E-Studio Experiment Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand ES2?

Projectdossier gemaakt door E-Studio, een psychologisch experiment design tool dat is opgenomen in de E-Prime applicatie suite. Hiermee worden objecten opgeslagen die elke stap op de experimenttijdlijn definiëren. Kan de installatieprocedures opgeven, stimuli moeten injecteren (zoals geluiden), data logging procedures en andere acties.

Wanneer een ontwerp is voltooid, kunt u het compileren door Run & rarr te selecteren. Genereer vanuit het toepassingsmenu. Als u het experiment wilt uitvoeren, selecteert u Run & rarr. Rennen.

E-Studio projecten worden gebruikt door professionals in gedragsonderzoek instellingen. Experimenten geven een stimulus aan de deelnemer aan en de software registreert reacties zoals vocalisaties of bewegingen. De software kan invoergegevens opnemen van seriële, parallelle of netwerkbeveiligde externe bewakingsinstrumenten.

E-Studio versie 1 bespaart experimenten met behulp van de .ES-extensie.

Hoe een bestand openen ES2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ES2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ES2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ES2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ES2 openen

Andere problemen met een bestand ES2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ES2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ES2:

  • het gekozen bestand ES2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ES2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ES2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand