Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ESB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ESB. Als je het bestand wilt openen ESB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ESB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Es-Builder Database Format Season Workshop

Wat is een bestand ESB?

Bestand aangemaakt door es-Builder, een personal information manager (PIM) software. Hiermee slaat u een database van persoonsgegevens op, waaronder contacten, taken, notities, journaalposten en andere informatie. Kan aangepaste data tabellen en data structuren bevatten.

De gegevens opgeslagen in ESB-bestanden kunnen worden gebruikt voor het afdrukken van rapporten en het maken van aangepaste weergaven. Gebruikers kunnen ook informatie zoeken via de zoekfunctie van de software. De gegevens kunnen wachtwoord beveiligd zijn zodat gevoelige informatie niet in gevaar komt.

ESB-bestanden worden opgeslagen met een bijbehorende map die de database bevat van informatie voor het gebruikersboek. De naam van de map is MyBook.Data, waar MyBook.Esb de naam van het boekbestand is.

Hoe een bestand openen ESB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ESB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ESB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ESB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ESB openen

Andere problemen met een bestand ESB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ESB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ESB:

  • het gekozen bestand ESB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ESB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ESB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand