Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ESM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ESM. Als je het bestand wilt openen ESM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ESM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Elder Scrolls Master Format Bethesda Softworks

Wat is een bestand ESM?

Game data bestand gebruikt door The Elder Scrolls IV: Oblivion en The Elder Scrolls V: Skyrim single-player rollenspelletjes. Bevat verschillende soorten gegevens, waaronder 3D mazen, texturen, video, muziek, geluid en spelmenu data.

Het primaire gegevensbestand waarnaar wordt verwezen door The Elder Scrolls IV: Oblivion is Oblivion genoemd en bevindt zich in de OblivionData-map. Aangepaste ESM-bestanden kunnen bekeken en bewerkt worden met behulp van de Creation Kit of The Elder Scrolls Construction Set (TESCS).

Terwijl ESM-bestanden soms worden aangepast om aangepaste game mods te maken, kunt u ook het .ESP-formaat gebruiken voor het toevoegen van game plugins.

Hoe een bestand openen ESM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ESM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ESM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ESM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ESM openen

Andere problemen met een bestand ESM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ESM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ESM:

  • het gekozen bestand ESM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ESM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ESM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand