Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ESP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ESP. Als je het bestand wilt openen ESP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ESP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gamebryo Game Engine Plug-in Format Bethesda Softworks

Wat is een bestand ESP?

Plugin-bestand dat wordt gebruikt door de Fallout 3 en Fallout: New Vegas futuristische na-nucleaire oorlogsrolspellen. Bevat een plugin die spelinhoud wijzigt. Kan spelobjecten, dialoog, gameplay-instellingen, AI-instellingen, wereldeigenschappen en andere inhoud bevatten.

ESP-bestanden kunnen worden gebruikt voor het wijzigen van bestaande spelgegevens of voor het toevoegen van nieuwe spelgegevens. Ze kunnen bewerkt worden met behulp van GECK (de Garden of Eden Creation Kit), die beschikbaar wordt gesteld door Bethesda Softworks, de ontwikkelaars van de Fallout-serie.

ESP plugin bestanden zijn complementair aan .ESM master bestanden en worden niet geladen zonder een corresponderend ESM bestand. Daarnaast overschrijden de instellingen in ESP-bestanden die in ESM-bestanden, omdat de ESP-spelgegevens altijd worden geladen na de ESM-gegevens. Daarom kunt u ESP-bestanden gebruiken om de standaard game-eigenschappen te overschrijven met aangepaste eigenschappen.

Hoe een bestand openen ESP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ESP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ESP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ESP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ESP openen

Andere problemen met een bestand ESP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ESP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ESP:

  • het gekozen bestand ESP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ESP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ESP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand