Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EST. Als je het bestand wilt openen EST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Streets & Trips Trip Format Microsoft

Wat is een bestand EST?

Kaartbestand opgeslagen door Streets & Trips reis- en mapprogramma's. Inclusief straatkaarten en locaties, evenals kaartweergave, stijl en lettertype instellingen. Kan ook aangepaste routes, tekenobjecten, pushpins (voor markeringslocaties) en aangepaste symbolen opslaan.

EST-bestanden worden gebruikt door meerdere versies van Straten en Trips, beginnend met versie 2000.

Hoe een bestand openen EST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EST openen

Andere problemen met een bestand EST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EST:

  • het gekozen bestand EST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand