Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ESX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ESX. Als je het bestand wilt openen ESX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ESX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xactimate Format Xactware Solutions

Wat is een bestand ESX?

Bestand aangemaakt door Xactimate, een programma dat gebruikt wordt om verzekeringseisen te creëren. Bevat een schadeverzekering, inclusief data, afbeeldingen, beleidsinformatie, schade, aftrekbare kosten en geschatte kosten. Gebruikt voor het opslaan en indienen van verzekeringsvorderingen.

Hoe een bestand openen ESX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ESX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ESX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ESX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ESX openen

Andere problemen met een bestand ESX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ESX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ESX:

  • het gekozen bestand ESX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ESX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ESX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand