Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ET. Als je het bestand wilt openen ET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ETwin Project Format Kingsoft

Wat is een bestand ET?

Een ET-bestand is een spreadsheet die is gemaakt door Kingsoft Spreadsheets, een applicatie die is opgenomen in de WPS Office Suite. Het bevat een spreadsheet in de vorm van rijen en kolommen en ondersteunt ook formules en grafieken. ET-bestanden worden vaak gebruikt om financiële gegevens te organiseren in balans-, kosten- en facturen.

Het ET-bestand is het inheemse spreadsheetformaat in verband met Spreadsheets. Het kan echter worden omgezet naar de meer populaire .XLS- of .XLSX-bestanden die worden ondersteund door Microsoft Excel en een aantal andere spreadsheetprogramma's.

De WPS Office Suite is vergelijkbaar met de Microsoft Office Suite, maar is gratis beschikbaar. WPS Office biedt drie programma's aan:

Schrijver - Word processor vergelijkbaar met Microsoft Word. Spreadsheets - Spreadsheet programma vergelijkbaar met Microsoft Excel. Presentatie - Presentatieprogramma vergelijkbaar met PowerPoint.

Met spreadsheets kunt u allerlei diagrammen, vormen, vergelijkingen, symbolen en tabellen invoegen in uw spreadsheet. U kunt ervoor kiezen om vanaf begin te beginnen bij het maken van een spreadsheet of u kunt starten vanaf een van de vele facturen, tracker-, budget-, agenda-, business- en finance .ETT spreadsheet templates. De applicatie stelt u ook in staat om een ​​verscheidenheid aan financiële, logische, datum en tijd, zoek- en referentie-, wiskunde- en trig- en tekstfuncties in te voegen.

Hoe een bestand openen ET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ET openen

Andere problemen met een bestand ET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ET:

  • het gekozen bestand ET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand