Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ETA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ETA. Als je het bestand wilt openen ETA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ETA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Keyhole EarthViewer Placemark Or Overlay Format Google

Wat is een bestand ETA?

Bestand gemaakt door Google Earth, een globaal mapping programma. Bevat een markering voor een plaats in de wereld die wordt opgegeven door lengte, breedte, zoom, rotatie en kanteling. Biedt gebruikers een bovenaanzicht van de locatie.

ETA-bestanden zijn vervangen door .KML- en .KMZ-bestanden in nieuwere versies van Google Earth. Ze werden oorspronkelijk gebruikt voor EarthViewer 3D door Keyhole, een bedrijf dat in 2004 door Google werd verworven.

Hoe een bestand openen ETA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ETA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ETA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ETA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ETA openen

Andere problemen met een bestand ETA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ETA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ETA:

  • het gekozen bestand ETA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ETA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ETA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand