Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ETD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ETD. Als je het bestand wilt openen ETD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ETD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Acrobat EBook Reader EBX Transfer Data Format Adobe Systems

Wat is een bestand ETD?

Bestand gebruikt door Adobe Reader, een programma dat gebruikers toestaat om .PDF-bestanden te bekijken en eBooks te lezen. Bevat gegevens waarmee Adobe Reader een eBook kan downloaden. Gebruikt om een ​​beveiligingsmechanisme voor het downloaden van e-boeken te bieden zonder de auteursrechten te schenden of om illegale boeken te veroorzaken.

ETD-bestanden bevatten geen echte eBook-inhoud. Ze zijn slechts een middel om het eBook te downloaden dat gebruikt wordt door Adobe Reader. Ze worden vaak genaamd ebx.Etd en kunnen direct worden geopend om e-boeken te downloaden.

Hoe een bestand openen ETD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ETD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ETD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ETD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ETD openen

Andere problemen met een bestand ETD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ETD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ETD:

  • het gekozen bestand ETD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ETD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ETD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand