Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ETF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ETF. Als je het bestand wilt openen ETF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ETF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enigma Transportable Format MakeMusic

Wat is een bestand ETF?

Tekstgebaseerd formaat geëxporteerd door Finale en andere MakeMusic programma's. Soortgelijk aan een Finale muzieknotatie (.MUS) bestand, maar bevat data gecodeerd als tekst in plaats van binair. Ontworpen voor het verzenden van Finale-bestanden via e-mail, zodat ze niet beschadigd raken.

De acroniem ENIGMA staat voor "Milieu voor notatie met behulp van intelligente grafische muziekalgoritmen."

Hoe een bestand openen ETF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ETF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ETF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ETF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ETF openen

Andere problemen met een bestand ETF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ETF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ETF:

  • het gekozen bestand ETF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ETF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ETF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand